Prijava za ReThink Daylight radionicu


Vrijeme: Četvrtak 28.2.2019. od 16.00-21.00

Mjesto: The Westin Zagreb Hotel, Kršnjavoga 1, Zagreb

Predavači: prof. Neda Cilinger d.i.a., Arhitektonski fakultet Zagreb i dr.sc. Jasna Jelinek, ing.arh., VELUX

Sudjelovanje na radionici je besplatno i boduje se kao Stalno stručno usavršavanje (SSU) pri Hrvatskoj Komori arhitekata s ukupno dva (2) boda iz područja D - Konstrukcije i tehnologije, D2.1 Arhitektura i detalj.

Budući da je radionica praktične naravi, moguće je sudjelovanje vrlo malog broja polaznika. Požurite s prijavama jer imamo samo 10 mjesta.

Sve što trebate donijeti je vaš projekt na kojem trenutno radite i koji želite analizirati u simulatoru dnevne svjetlosti.


Obavijest o zaštiti osobnih podataka
Obavijest o zaštiti osobnih podataka

ReThink Daylight radionica je vaša prilika za istraživanje mogućnosti koje nudi dnevna svjetlost.


Kroz radionicu ćete korištenjem raznih alata i metoda eksperimentirati s dnevnom svjetlošću i sagledati njezin efekt na unutrašnjost zgrada. Također, moći ćete se poigrati s vašim projektom na kojem trenutno radite i isprobati tehnike simulacije dnevne svjetlosti - sve u bliskoj suradnji s predavačima.

Sudjelovanje na radionici je besplatno i boduje se kao SSU pri HKA s ukupno dva boda iz područja D - Konstrukcije i tehnologije, D2.1 Arhitektura i detalj. Budući da je radionica praktične naravi, moguće je sudjelovanje vrlo malog broja polaznika.  Požurite s prijavama jer imamo samo 10 mjesta po radionici!

Predavači:

prof. Neda Cilinger d.i.a., Arhitektonski fakultet; dr.sc. Jasna Jelinek, ing.arh., VELUX